پایگاه اطلاع رسانی دکتری تخصصی ایران به نقل از دانشگاه تهران گزارش می دهد: دکتر مقیمی در آئین استقبال از ورودی های جدید پردیس البرز دانشگاه تهران بر ضرورت توسعه کیفی و آموزشی پردیس های این دانشگاه تاکید کرد و گفت: باید استانداردهای علمی، آموزشی، پژوهشی در پردیس ها حفظ شود و نباید این مراکز مورد بی توجهی قرار بگیرند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما نگاه پولی به دانشجویان نداریم، گفت: علت راه اندازی پردیس ها این است که استعدادهای برتری که به دلایلی نتوانستند از طریق کنکور وارد دانشگاه شوند، بتوانند در این مراکز رشد و پرورش پیدا کنند. بنابراین اینگونه نیست که ما نگاه پولی به دانشجویان داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه تهران با بیان اینکه باید پردیس های دانشگاه طرح عملیاتی مشخصی داشته باشند خاطرنشان کرد: در این طرح باید نحوه پذیرش دانشجو، نحوه ارائه دروس و رشته ها مورد بررسی قرار گرفته شود و این در قالب طرح عملیاتی مشخص می شود.
دکتر مقیمی خاطرنشان کرد: باید بطور مداوم بتوانیم آموزش های خود را به روز کنیم و این به روز کردن باید هر ۵ یا ۱۰ سال یکبار اتفاق بیفتد. اگرچه این موضوع در دانشگاه تهران انجام شده، اما در پردیس ها نیز باید امر به روز رسانی رشته ها و دروس اتفاق بیفتد.
وی در پایان نقش این دانشگاه در آموزش عالی را مهم و اساسی توصیف کرد و گفت: دانشگاه تهران آموزش عالی استان تهران را که ۷۰ درصد آموزش کشور را عهده دار است مدیریت می کند. بنابراین باید از این ظرفیت بتوانیم به خوبی استفاده کنیم.
در ادامه دکتر یونس نوربخش رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه ۲۶۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در این پردیس مشغول تحصیل هستند، گفت: در سال جاری ۴۵۰ دانشجو در دوره کارشناسی ارشد و ۷۰ دانشجو نیز در دوره دکتری جذب دانشگاه تهران شدند.
وی تاکید کرد: ۶۳ رشته در دوره کارشناسی ارشد و ۲۸ رشته نیز در دوره دکتری راه اندازی شده است و ۶۵ درصد دانشجویان ما کسانی هستند که در جامعه شغل دارند و به نوعی تجربه را به دانشگاه و دانش را به محل کار پیوند می دهند.
وی همچنین از جذب ۴۰ دانشجوی خارجی در پردیس البرز خبر داد و گفت: این پذیرش به دلیل اینکه با شیوع کرونا مقارن شد ما نتوانستیم این دانشجویان را در دانشگاه ببینیم.