پژوهشیدانشگاهی

گرنت‌های پژوهشی ویژه‌ برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم وصنعت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتری تخصصی ایران (ph.D info)، به نقل از خبرگزاری ایسنا رئیس دانشگاه علم و صنعت از راه‌اندازی گرنت‌های ویژه برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی خبر داد. این گرنت‌ها به دانشجویانی که رساله‌های خود را در زمینه تحقیقات میدانی، آزمایشگاهی و پروژه‌های اولیه تدوین کنند، اعطا می‌شود و به آن‌ها این امکان را می‌دهد که به‌طور مستقیم برای خرید مواد و تجهیزات تحقیقاتی، کمک‌هزینه دریافت کنند.

داوودی یونسیان، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، تصریح کرد: «این دانشگاه بر پایه ارتباطات صنعتی تأسیس شده و دانشجویان و اساتید آن به‌طور ناخودآگاه با صنعت در ارتباط هستند.»

وی افزود: «در حوزه تجهیزات پژوهشی، سه نوع گرنت به اساتید دانشگاه اختصاص یافته است. همچنین، اعضای هیئت علمی جدید الاستخدام می‌توانند گرنت ویژه‌ای برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و انجام کارهای تحقیقاتی دریافت کنند. به تمام اساتید دانشگاه نیز گرنت دیگری تحت عنوان “گرنت تجهیزاتی” اختصاص داده شده است.»

یونسیان بیان کرد که دانشگاه گرنتی را نیز به دانشکده‌ها برای تعمیر و تجهیز ابزار تحقیقاتی و همچنین به آزمایشگاه مرکزی دانشگاه که تجهیزات خاصی دارد، تخصیص داده است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: «مبلغ گرنت اختصاصی برای دانشجویان دکتری ۱۰ میلیون تومان و برای دانشجویان کارشناسی ارشد ۵ میلیون تومان است و این طرح از امسال اجرایی می‌شود.»

او همچنین افزود: «یکی دیگر از گرنت‌های دانشگاه با هدف تأمین و تربیت نیروی انسانی باکیفیت در قالب پسادکتری و سرباز نخبه برای دهک‌های اول تا سوم دانشگاه طراحی شده است تا از این افراد به عنوان دستیار پژوهشی استفاده شود.»

وی به تأمین بورسیه برای دانشجویان نیز اشاره کرد و گفت: «دانشگاه علم و صنعت با توجه به سابقه صنعتی خود، به این موضوع اهمیت ویژه‌ای می‌دهد. سال گذشته، بورسیه‌ای که به مدت طولانی متوقف شده بود را احیا کردیم و توانستیم حدود ۱۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بورسیه کنیم.»

گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دانشگاه علم و صنعت

رئیس دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: «ما می‌توانیم در سطوح مختلف با دانشگاه‌های خارجی ارتباط برقرار کنیم. به‌عنوان مثال، ۲۰ درصد از مقالات اساتید ما به‌صورت مشترک با استادان خارجی نوشته می‌شود و در حال حاضر سه یا چهار قرارداد بین‌المللی داریم.»

وی تصریح کرد: «دانشگاه علم و صنعت به دلیل ماهیت صنعتی خود، ارتباط نزدیکی با صنایع دارد و اغلب فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب صنایع داخلی می‌شوند و تمایل کمتری به مهاجرت دارند.»

حمایت از دانشجویان نخبه و سرآمد در دانشگاه علم و صنعت

یونسیان از تشکیل انجمن‌های صنفی در دانشگاه خبر داد و گفت: «در این مدت، این انجمن‌ها احیا شده و انتخابات آن‌ها برگزار گردیده است. توجه به فضای نشاط دانشجویی به‌طور غیرمستقیم در افزایش انگیزه و یادگیری دانشجویان مؤثر است. ما همچنین برنامه‌های متنوعی برای حمایت از دانشجویان برتر در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در نظر داریم.»

وی افزود: «این دانشجویان به‌عنوان سرآمدان در سه گروه طلایی، نقره‌ای و برنزی مورد حمایت قرار می‌گیرند و از تسهیلاتی چون استفاده رایگان از اماکن ورزشی، اینترنت و شرکت در کارگاه‌ها بهره‌مند می‌شوند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Articles

Back to top button