پژوهشیدانشگاهی

کمک هزینه حمایت از رساله ها و پایانه نامه های عملی (دانشگاه علم و صنعت)

5-10 میلیون تومان بودجه حمایتی به دانشجویان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتری تخصصی ایران (ph.D info) دکتر دلیری معاون دانشگاه علم و صنعت، در مورد کمک هزینه حمایت از پایان نامه ها و رساله ها ی عملی دانشجویان گفت:تا این زمان برای دانشجویان دوره روزه چنین حمایتی انجام نشده و این بودجه تنها مختص به اساتید بوده است.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت افزود :توجه اغلب دانشجویان تحصیلات عالی به موضاعات نظری می باشد، دلیل این اتفاق عدم حمایت از رساله های عملی و آزمایشگاهی بوده و همین امر موجب بی رغبتی دانشجو به انجام رساله ها ی عملی شده.

وی افزود: برخی از رشته ها مانند ریاضیات انجام پایان نامه بصورت نظری بسیار ارزشمند است ، لیکن رشته های فنی و مهندسی انجام رساله بصورت عملی با ارزش تر جلوه میکند، دانشگاه در تلاش است دانشجویان تمایل بیشتری به انجام رساله های عملی داشته باشند که این موضوع نیز سبب رفع مشکلات کشور میشود.

به گفته ایشان: یکی از اهداف دانشگاه علم و صنعت ایران،حمایت از دانشجویان جهت انجام پروژه های عملی و آزمایشگاهی میباشد، که دانشگاه تلاش میکند آیین نامه ای با موضوع حمایت از پایان نامه ها و رساله های عملی و آزمایشگاهی برای دانشجویان دوره روزانه تحصیلات تکمیلی را ، تنظیم کند و این آیین نامه را هیئت امنا و سپس با جزئیات در هیأت رئیسه دانشگاه به تصویب رساند.

وی افزود: پایان‌نامه‌های عملی برای انجام پروژه، نیازمند به کار میدانی و جمع‌آوری داده یا کار آزمایشگاهی دارند. همچنین پایان‌نامه یا رساله‌های عملی می‌تواند منجر به ثبت اختراع یا تولید محصول شود.

 

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت در مورد میزان حمایت از این پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها گفت:مبالغ حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها به  شخص دانشجو(نه استاد راهنمای وی) پرداخت می‌شود

 همچنین به دانشجویان ممتاز، بر اساس دستورالعمل مجزایی که در معاونت آموزشی و دفتر استعدادهای درخشان برنامه‌ریزی شده، با افزایش ۲۰ درصدی، به دانشجویان کارشناسی‌ارشد مبلغ ۶۰ میلیون و دانشجویان دکتری ۱۲۰ میلیون ریال پرداخت می‌شود.

 

بر اساس مصوبه هیأت رئیسه، در مرحله اول برای پروژه‌هایی که شرایط خاص آیین‌نامه را داشته باشند:

  • پروژه دانشجویان کارشناسی‌ارشد، تا مبلغ ۵۰ میلیون ریال
  • دانشجویان دکتری، تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال حمایت مالی می‌شود

دلیری خاطر نشان کرد: دانشجویانی که شامل دریافت این بودجه میشوند برای دریافت آن در هر دانشکده، کارگروهی متشکل از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، معاون پژوهشی، مدیر گروه و رئیس دانشکده یا نماینده وی، تشکیل شده است که درخواست‌های متقاضیان را دریافت و ارزیابی می‌کنند.

موضوعات دریافتی پس از تایید، صورت‌جلسه و در قالب فرم خاص، به معاونت آموزشی ارسال می‌شود که معاونت بدون فوت وقت پس از تصویب پروپوزال دانشجو، ۵۰ درصد مبلغ را با ارائه اسناد مثبته به حساب دانشجو پرداخت می‌کند که مواردی همچون خرید قطعه، جمع‌آوری داده و ملزومات آزمایشگاهی و… را پوشش می‌دهد و در مرحله دوم، پس از دفاع دانشجو، ۵۰ درصد مابقی مبلغ گرنت، به حساب دانشجو واریز می‌شود.

 این طرح برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی سال ۱۴۰۲ به بعد اجرا می‌شود و مطابق آیین‌نامه مصوب، دانشجویان کارشناسی‌ارشد، تا نیمسال سوم و دانشجویان دکتری تا نیمسال چهارم، قابلیت استفاده از این طرح را دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا