پایان نامه ها و رساله های دانشگاه علامه طباطبایی تا سقف 50 میلیون تومان حمایت می شوند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتری تخصصی ایران (ph.D info) به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، سند اولویتهای پژوهشی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی در جهت هدفمندسازی پژوهشهای دانشگاهی و حل چالشها و مسائل فرهنگی و اجتماعی، با حضور مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هیئت رئیسه دانشگاه، اعضای شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی و جمعی از کارکنان دانشگاه در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی رونمایی شد.
در این مراسم دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامهطباطبائی،دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم،دکتر روحالله محمدعلینژاد عمران، دکتر رشید جعفرپور قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر داود حسینپور معاون پژوهشی، دکتر مهدی واحدی معاون دانشجویی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و جمعی از مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامهطباطبائی حضور داشتند.
دکتر معتمدی افزود:در دنیای امروز تشخیص درست از نادرست، ارزش و ضد ارزش دشوار شده است، در جامعه غرب این مسائل تحت تاثیر نفر میباشد، یعنی اینکه فرد درست و نادرست را تعیین میکندو این مسئله باعث کجروی می شود.
در ادامه آیین دکتر جعفرپور گفت: شعار وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مسئولیت اجتماعی دانشگاه است و دانشگاه نیز نسبت به جامعه و دیگر سطوح باید به این مسئله مهم و مسائل پیرامون آن توجه بیشتری داشته باشد. در همین جهت انجام کارهای پژوهشی برای به نتیجه رسیدن ضروری است؛ حتی در وزارت علوم نشان مسئولیت اجتماعی را در دست انجام داریم که در آینده از آن رونمایی خواهد شد.
دکتر اسلامی نیز در بخشی از این آیین ضمن خیر مقدم به حاضران، گفت:حوزه فرهنگ دانشگاه ها با دغدغه های زیادی روبرو می باشد، اگر بخواهیم در این زمینه پیشرفت کنیم و همچنین به تعالی برسیم ، باید یک سطح فرهنگی جدی از این برنامه ها را تدوین کنیم و در دانشگاه ها این مسائل مهم و اجتماعی را ترویج بدهیم. همچنین خاطر نشان کردند: استادان و اعضای هیئت علمی وظیفه دارند مسائل فرهنگی را در دانشگاه در تعامل با خود قرار بدهند.
ایشان افزود:گام نخست برای حل مشکلات دانشگاه مسلما” ارتباط با جامعه و همچنین حل نیاز های آن است و مجدد تاکید کردند ،که سند اولویت های پژوهشی فرهنگی اجتماعی یک روش می باشد که از سال گذشته توسط استادان برتر دانشگاه تدوین شده و همچنین این سند در طی جلسات متعدد کارشناسی شده ودر چهار حوزه اصلی و 72 اولویت به انجام رسیده.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: قصد داریم تا سقف 50 میلیون تومان از پژوهشهای فرهنگی در قالب طرحها، رسالههای دکتری و پایان نامههای کارشناسی ارشد حمایت می کند.
در پایان مراسم سند اولویتهای پژوهشی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد.
چهار حوزه اصلی سند اولویت های پژوهشی به شرح ذیل میباشد
- طراحی برنامهها، سیاستها و رویدادهای فرهنگی و اجتماعی اثربخش و آسیبشناسی آنها
- ارتقای سطح هویت و سبک زندگی ایرانی و اسلامی
- دانشگاه اسلامی و تحول در علوم انسانی
- ارتقای تعاملات و همافزاییهای فرهنگی و اجتماعی در سطح دانشگاهی، ملی و بینالمللی